KAYSERİ / BÜNYAN - Ekinciler İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Deprem Seneryosu Tatbikatı gerçekleştirildi.Okulumuzda düzenlenen tatbikatın asıl amacı öğrenci ve tüm okul çalışanlarını doğal afetlere karşı bilinçlendirmektir.

Öğrenciler temsili deprem seneryosu kapsamında siren sesinin çalması ile birlikte Yaşam Üçgeni oluşturup ÇÖK-KAPAN-KORUN konumu aldı.Siren bitiminde öğrenciler, okul idaresi ve öğretmenlerin kontrolünde okulu boşaltarak daha önceden belirlenen toplanma alanında toplandılar. Sınıf öğretmenleri öğrencilere deprem anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler verdi. Depremlere karşı öğrencileri bigilendirmek amacıyla yapılan tatbikat başarılı  bir şekilde gerçekleşti.

Mrt

"Bu, ümitle yazılır. O zaman düşünün, imanım olmasaydı yazabilir miydim? Zaten ben, başka türlü düşünüp, başka türlü yazanlardan değilim. Bu elimden gelmez. İçimde ne varsa, bütün duygularım yazılarımdadır. Şu var ki; İstiklal Marşı'nın şiir olmak üzere bir kıymeti yoktur. Ancak tarihi bir değeri vardır."

"İstiklal Marşı'nın ruhu ebediyen yaşasın ve Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!..."

Mehmet Akif Ersoy

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Şubat ayı çalışmaları tüm sınıflarımızda eğlenceli bir şekilde tamalandı. Yaptığı güzel çalışmlar için Pınar Delal öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Kas

10 KASIM ATATRÜK'Ü ANMA PROGRAMI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Açtığı yolda gösterdiği hedefe yürüyeceğimize söz veriyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Programa coşkuyla katılan öğrencilerimize ve okulumuzu yalnız bırakmayıp programa gelen tüm velilerimize en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Küçük Kızlar Takımı Bocce Yarışması'nda  Kayseri İl Birincisi olarak okulumuzu gururlandırdılar. Yarışma sürecinde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Adnan Koşmaz'ı ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Veli öğretmen görüşme saatlari

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Başladı. Eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023 Bursluluk sınavı duyurusu yayınlandı.

Haz

18 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz gezi kulübü tarafından organize edilen KAYSERİ BİLİM MERKEZİ VE HAYVANAT BAHÇESİ gezisi düzenlenmiştir..Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşalrımızı tebrik ederiz .

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda, öğrenci ve velilerimizin katıldığı çeşitli gösteriler ve yarışmaların yapıldığı coşkulu bir törenle kutlandı. Öğrencilerimizin gösterilerini sergileyip yarışmalar yaptığı ve doyasıya eğlendiği tören veliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Törende emeği geçen kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okul personellerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!